AKTUELNO

Mlada "Zvezda Granda", Mujo Hodžić, preminuo je juče u 26. godini života, a kako Grand saznaje pevač se obesio. Izvor blizak sada već pokojnom pevaču, ovom portalu, otkrio je da je Mujo već neko vreme bio u izuzetno lošem psihičkom stanju.

Kako navodi izvor, tog dana je bio sa roditeljima, a onda je samo izašao i to uradio.

- Bio je sa roditeljima tog dana i samo je izašao i nažalost to uradio. Otišao je u pomoćnu zgradu u roditeljskom dvorištu i učinio to. Žao mi je zbog toga, bio je odličan momak i izuzetno pošten kolega– istakao je izvor za Grand.

Foto: Printscreen YouTube/Zvezde Granda

Inače, Mujo je 2019. godine na svom Fejsbuk profilu objavio da mu je srce slomljeno, a potom sa pratiocima podelio stihove numere Šabana Šaulića.

„Nekad bilo moje milo, nekad bilo, a sad ne. Srce više nema snage, ljubav umire…- poručio je Mujo u februar, a iste godine nakon šest meseci objavio da je u vezi sa Lejlom, sa kojom je uživao u ljubavi sve do danas.

I nakon toga objavljivao je emotivne numere poput „Prođe život kao san“.

Vest da je pronašao svoju srodnu dušu obradovale je njegove prijatelje koji su mu tada uputili niz čestitki.

„Čestita od srca, samo da se volite“, „Srećno i dugovečno“, „Čestitamo, sa srećom“, „Pronašle se duše“, samo su neki od komentara.

Tragedija koja se juče dogodila u porodičnoj kući Hodžića zavila je mladu Lejlu u crno, a pevačeva lepša polovina oglasila se na društvenim mrežama potresnim rečima.

- Ode mi duša moja, sve moje na svetu– napisala je neutešna Lejla.

Podsetimo, Mujo Hodžić biće sahranjen 11. aprila kako je porodica obavestila prijetelje i kolege.

Foto: FACEBOOK.COM/MUJO.HODZIC.52

–Sa velikom tugom obaveštavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je naš dragi Mujo Hodžić preselio na ahiret dana 9. aprila 2024. godine u 13 časova u 26. godini života. Ispraćaj će se obaviti ispred kuće žalosti u Petrovicama u četvrtak 11. aprila 2024. godine u 12:15 sati, pre podne namaza, a dženaza i ukop na mezarju Petrovice. Ožalošćeni: Otac Husejn, majka Fuada, supruga Lejla, brat Nedim, tetke Munira i Nedisa– piše na umrlici koju je objavila porodica Hodžić.

Autor: N. Ž.