AKTUELNO

Mladi pevač Filip Marinkov poznatiji kao Filari kivan je na Gocu Tržan jer mu na festivalu "Pesma za Evroviziju" nije udelila nijedan poen, u svojstvu članice žirija. Prozvao ju je na mrežama, zapitao se da li diskriminiše LGBT zajednicu, da li je homofob, a juče su se sreli prvi put od tada na "Beogradskom proleću".

Dok je Filari davao intervju, Goca se fotografisala, a potom su je novinari pozvali da se pridruži, što je prihvatila, pozdravila i poljubila Filarija.

- Sad se ljubimo? Rešićemo ovo iza kamere - rekao je Filari.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nema šta da rešavamo, ti si talentovan. Ja imam tešku ruku. On je lepo vaspitan, samo te molim da nikome ne lepiš etiketu homofoba, jer ja to nikad nisam bila. Gej populacija je deo moje karijere i života. Ja sam prva koja je podržala gej brakove na estradi i doživela sam probleme. Zato sam se naljutila na tebe. To ne smeš da radiš jer oni to jedva čekaju - odgovorila je pevačica.

- Ja sam samo izneo svoj stav i kako sam to protumačio. Nije mi bilo jasno šta drugo može da ne štima? - pitao je Filari.

- Nisi dobro pevao. Mi ne smemo da budemo to što si rekao, homofobi. Dali smo ti šansu, nažalost nisi zadovoljio kriterijum. Nemoj da se ljutiš - objasnila mu je Tržanova.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

To što si se lepo obukao i lepo izgledao, ali Evrovizija je pre svega muzika i pevanje. Tvoje pevanje nije zadovoljilo moj kriterijum. Ti ne smeš tako da reaguješ na gubitak. Ti si bio bezobrazan i naveo si moje ime. Sve je bolelo uvo da ti odgovore, samo ja sam ti odgovorila. Ne smeš to da radiš ako želiš da se baviš ovim poslom. Dobar si dečko i talentovan, nije mi se dopalo pevanje i imam pravo na to - poručila je Goca.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Da li Džordži peva bolje od Zorje? Zašto je dobio 10, a ona 8? - upitao je on.

- Zato što mi se dopao njegov nastup, mislim da je bio sjajan i da je imao dobru pesmu. Nisam rekla da gledam samo pesmu. Tvoja pesma mi se dopala, ali ja nisam zapamtila nijedan stih - odgovorila je pevačica.

Autor: pink.rs