AKTUELNO

Spektakularnim nastupom zadivio žiri!

Prvi dečak u večerašnjoj emisiji je Ognjen Repanović iz Paraćina koji je otpevao hit Lejdi Gage "Applause". Ovaj petnaestogodišnjak zagrejao je atmosferu u studiju, naterao sve da zaigraju a za to je osim aplauzom, nagrađen i peticom!

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ovako nešto nikad na probi nismo imali, ovakav nastup, skakanje, igranje. Zato sam ovako iznenađen. To na probi izgleda drugačije- dođe čovek, otpeva, proba tonski... Vau! Protrčao čovek, svetla, zvuk... Ono što je mene fasciniralo, kako je pesma odmicala, on je bio sve bolji iako je bio zahtevan nastup fizički. Bravo - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Zaista si bio spektakularan! Iako sam bila dole, videla sam da je bila neka totalno suluda energija na sceni i pesma je bila fantastična. Ovog puta, tvoja neartikulisana nergija je doprinela da to bude spektakularna petica. Niko nema ovu energiju koju imaš ti ovde kod nas - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- U pravu je Leontina za tu energiju, to je baš pucalo! Vidi se da si fan Lejdi Gage i da si pokupio svu suštinu tog eksplozivnog nastupa. Ja sam prezadovoljan ovim što smo doživeli danas, bravo - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Ognjen Repanović

#Pinkove zvezdice

'