AKTUELNO

Pevačica Katarina Kaja Ostojić podelila je na društvenim mrežama fotografiju novog izabranika, koji ju je - već verio.

Kaja je pokazala njihovu prvu zajedničku fotku, kao i prsten koji je zasijao na njenoj ruci u jednoj kafani. U opisu objave stavila je samo emotikon crnog srca, a čestitke njenih pratilaca su odmah krenule da se nižu.

Javnost, inače, nije znala da Kaja ima partnera, a, po svemu sudeći, rešila je da ga više ne krije.

Foto: Instagram.com

Kaja se, inače, dosad tri puta udavala. Ćerku Nikolinu je dobila sa prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem, za kog se udala kad je imala samo 19 godina, a naslednica im danas živi u Americi. Uroš Duvnjak, nekadašnji košarkaš, bio je Kajin drugi muž, a njihov brak nije potrajao. Kajin treći muž bio je svetski poznat di-džej Džunior Džek, zbog kog je dugo živela u inostranstvu.

Foto: Instagram.com

Kaja nam je, podsetimo, nedavno otkrila kog muža je najviše volela.

- Najmanje sam volela prvog, a najviše trećeg - rekla je za "Blic" Kaja bez mnogo razmišljanja.

- Koliko god da mi je rano majčinstvo otežalo poslovni put, u isto vreme mi je i bilo vetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dete. Promenila bih par ključnih momenata, ali to znači da ne bi bilo moje ćerke. Volela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dete baš bih dobro razmislila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoj dete - rekla je nedavno za "Grand".

Autor: Pink.rs