AKTUELNO

Prošlo je deset godina od premijere filma!

Film "Čitulja za Eskobara" premijerno je prikazan pre deset godina. Scenario i režiju za njega uradio je Milorad Milinković, dok je producent Željko Mitrović i PFI Studios. Radnja filma pratila je Gandija, kriminalca koji je od samog detinjstva bio preodređen da bude negativac. On upoznaje Lelu, misterioznu devojku, u koju se zaljubljuje. Istog dana kada Gandi ubija kriminalca koga zovu "Srpski Eskobar", dva narkofila i neradnika, Deki i Baki, daju čitulju pravom Eskobaru. Policija pokreće istragu, situacija se komplikuje i obrće u neverovatnom smeru.

Foto: Printscreen Dailymotion

Glavne uloge u ovom ostvarenju igrali su Vojin Ćetković (Gandi) i Tamara Garbajs (Lela). Tamara je igrala lik Lele, devojke koja je promenila pol, a koju je Gandi kinjio u detinjstvu, zbog čega je oduvek želela da mu se osveti. Međutim, on se zaljubio u nju i ona u njega.

Foto: YouTube screenshot

Nakon ovog filma Tamara se povukla sa srpske glumačke scene, ali je nastavila da radi u Hrvatskoj. Danas ima 42. godine i sina Tomu (10), kojeg je dobila sa vaterpolistom Hrvojem Šintićem. Trenutno je u vezi, a u nastavku pogledajte kako izgleda:

PROČITAJTE JOŠ: VRAĆA SE U SRBIJU?! Evo gde će ŽIVETI Emina Jahović nakon RAZVODA od Mustafe! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Film

#Tamara Garbajs

#glumica

'