AKTUELNO

Iskrena!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Jovanu Tomić Matoru u Šiša Baru koja je progovorila o odnosu Anite Tomić i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora kako si? - upitao je Darko.
Mislila sam da mi nema izlaza, ali eto ceo porces je trajao duže, ali super sam - rekla je Matora.
Kako komentarišeš to što Anđelo i dalje oriča time što ističeš kakav je on napolju da time hraniš Anitinu nesigurnost? - upitao je Darko.
Ja ovde živim ja moram da pričam, šta je loše da ja kažem šta mislim. Ona priča ovo, pa ono, osveta, ljubav, eksperiment, ja ne znam više šta sam. Oni jesu zaljubljeni, ali imaju isti interes. Dve svađe sam imala sa njom, gde sam rekla sve loše, ali me čačkaju, nemoj da me čačkaju i neće dobiti. Anđelo kada smo se družili mi je davao razumne savete, prva sumnja je uvek istina, to mi je on pričao. Kada ja njemu kažem da imam osećaj i da njemu intuicija kaže da neke stvari ne može da promeni. Ja smatram ad je Anđelo u pravu što joj ne dozvoljava neke stvarti, ona kao da hoće da dokažu narodu da ja još uvek spletkarim - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel si upućena u to da su im svađe sve učestalije? - upitao je Darko.
Ne, jedinu stvar koju mi je Žana rekla je da je Anita poludela. Mene to ne zanima, niti meni drugari pričaju. Ako vi komentarišete mene, očekujte da ću i ja vas. Šta ja imam od toga da se oni razdvoje, malo mi je falilo da lajsnem, hoću bre da izađem živa - rekla je Matora.
Koliko si iskrena i otvorena u komunikaciji sa Ša? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam direktna jesam, ali biram trenutak kada pričam sa njim. Rekla sam mu da ne mislim da je Miona njegova sreća, on nju toliko voli, vidi jedno, radi drugo. Ja ću biti uvek tu za njega, ali kada je njegova veza u pitanju, ja sve vidim, pitam što ne raskineš on kaže nemam snage. Nenad kada kaže za intuiciju, on to neće da kaže, on oseća da to što ona provodi lepe trenutke sa njim znači da nešto nije u redu. On nije siguran u nju, rekla sam mu da ne lomi više, da ne gubi pare, zbog koje Mione. Koliko Miona ima krive odgovore, tako on ima loše reakcije. On navlači sam ovo za izolaciju i rajsko. On nju neće da pusti, on kaže da ona priča šta misli. Miona ustane da priča, on se umeša deset puta i ona sedne. Njemu Lepi Mića uopšte nije kriv - rekla je Matora.
Zbog čega on krivi Lepog Miću kada on uvek pokušava da pomiri njih dvoje - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića preterano brani Mionu i to njemu smeta. Ovo nije ljubav, ovako se ne voli. Meni nisu čista posla, tu ima peckanja, vidim da se gledaju, sada se malo menja situacija, mislim da i jedno i drugo imaju mngoo toga da kažu. Rekla sam mu da ako nastavi ovako da će oprati sve - rekla je Matora-
Šta predviđaš u odnosu sa Aneli i Janjušem? - upitao je Darko.
Pomirenje standarno, rekla sam Janjušu sada da kakav god da je, ali čoveku kome se to desilo, on 1 posto ne igra rijaliti. On nju voli mnogo, ali definitvno će se pomiriti, voli je sigurno - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.