AKTUELNO

Gosti kod Ivane Baltić Aleksić danas su iznosili svoje stavove na temu muško - ženskih odnosa.

Ivana Baltić Aleksić je u svojoj emisiji "Ja to tako" ugostila glumicu Nadu Blam, pevačicu Izvorinku Milošević, voditeljku Deu Đurđević, voditelje Predraga Sarapu i Draga Jovanovića, kao i glumca Bojana Perića. U emisiji se povela polemika oko muško ženskih odnosa.

- Slažem se da su žene i deca češće žrtve nasilja, ali oko psiho terora mora da se uvede poseban član zakona da se zaštite muškarci od zvocanja žena. To je nepodnošljivo - ispričao je Sarapa.

Foto: YouTube screenshot

Ivana Baltić Aleksić je pitala šta kažu ženama kada im se požali da se ugojila i da ne može da uđe u farmerke, na šta su Bojan Perić i Drago Jovanović dali neutralne odgovore.

- Neka kupi druge farmerke. Što uopšte oblači farmerke - pitao se Sarapa, što je Nadu Blam posebno iznerviralo.

Voditeljka je tako suptilno pitanje postavila. Vi ste muškarci takvi balvani - rekla je glumica.

Foto: YouTube screenshot

- Ona je postavila pitanje kada žena, devojka kaže: Ugojila sam, a trenutno je u vezi sa vama. I zar ne osećate krivicu što se ugojila od kada je sa vama. Zbog čega se ona ugojila? Ili je depresivna ili niste dobar ljubavnik - suprotstavila se Nada Blam i nastavila da nabraja za šta su sve muškarci krivi ženama i kako to da nisu razumeli pitanje: "Zbog tebe nisam završila fakultet, zbog tebe sam se ugojila.

"A možda je trudna pa se ugojila i moram da prekinem ovo. Ovo je nabijanje krivice muškarcima. To je totalni psiho teror i mobing - dobacio je Sarapa u emisiji "Ja to tako", što je prvo nasmejalo glumicu.

- Ja ću da napustim emisiju, ne ne, ja moram da napustim ovu emisiju - rekla je Nada Blam i ustala, ali se nasmejala i vratila se na mesto.

Naravno, i Nada Blam i Predrag Sarapa su se našalili, iako su oboje branili stavove svojih polova.

J. V.

#Nada Blam

#Predrag Sarapa

#glumica

'