AKTUELNO

Imao je šta da kaže!

Ljubavna veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović danima je na klimavim nogama. Naime, kako svakodnevno dolaze u sukobe tokom emisija, mnogi sumnjaju da taj odnos neće potrajati.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime tokom prošle noći njih dvoje su se posvađali kao nikada do sada, te je Ša čak i napustio krevet u kojem spava sa Mionom, jer ne može da veruje da mu ona jedne stvari priča u krevetu a druge za stolom tokom emisija.

On je prilikom njihove svađe otkrio kako mu Miona u krevetu priča da ga voli i da ne može bez nje, a za stolom se pere zbog bivšeg momka Stanislava Krofaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Nenadovim komšijom koji je otkrio kako gleda na odnos njega i Mione i njihove učestale svađe.

Moram da budem iskren, Neša je sjajan momak, ali definitvino ima problem sa ženskim rodom, čovek nema sreće. Daje sebe 200 odsto, a ne dobija ništa za uzvrat - krenuo je Nenadov komšija da priča:
Mi svi iz kraja njega mnogo cenimo, ali ovo što sebi radi zbog neke klinke mu ne treba. On je čovek koji ima karijeru koju uništava jer se ponižava zbog Mione koja ga ne voli, to se vidi. Ja mislim da ona i dalje gaji osećanja prema bivšem, a Neša koliko je zaljubljen to ne vidi, iskreno se nadam da će se opametiti.

Foto: pink.rs

Autor: pink.rs