AKTUELNO

Opet kontradiktorna?!

Učesnici Elite danas glasaju za najneuljudniju osobu u Beloj kući, a sada je reč dobio Pablo Milevski.

Foto: TV Pink Printscreen

Najneuljudnije osobe su osobe koje me diraju u vreme spavanja. Nisam srećan što sam se vratio, ne mogu da gledam ove ljude - rekao je Pablo.
Ja ću navoditi osobe koje su prema meni imali odvratne uvrede - rekla je Jovana.
Ja ću navesti Jovanu koja dolazili u lajv i Danku, a treća osoba mi je Miljana - rekao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za ovu anketu ću navesti ono što mislim da je kompletno sve loše kod tih osoba. To je Uroš, Žana i Marsovac - rekao je Bebica.
Ja se slažem sa Nenadom, ali će to biti Sneža, Darijan i Uroš - rekla je Teodora.
Kur*avenda broj jedan, Marko Jaški broj dva i Buđole sve ostalo, Bojana, Skraćeni - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Navodim osobe koje su neuljudne, to su Žana i Miljana - rekla je Jelena.
Pored mojih top 3 ja bih navela broj 1 Bogougodna Kačavenda, žena nema normalno ponašanje, priča ko će biti pobednik, druga osoba je Janjuš, Aneli osam meseci trpi teror od njega. Ti si lažov, folirant. Treća osoba Ša, neuljudan je da shvati da Miona voli Stanislava. Tvoji postupci su neuljudni, smešan si, što gledaoci mogu da vide - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan svim gledaocima, Milena Kačavedna prema meni nije bila korektna, prva osoba je Ša, prevario si Ivanu sa 25 žena, pa si došao i javno je osramotio. Za svoju bivšu ženu pričao si najgnusnije stvari i uvredee, prema meni si jako ispao loš. Druga osoba je Miona, nisi se udostojila da se izviniš - rekao je Uroš.
Hvala Bogu pa sam otišla iz odnosa, Bog me pogledao i ovaj put - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga osoba Maja Marinković koja je ukrala dečka Aleksandri Subotić, pa je pokušala da Aleksandri i FIlipu pokvari vezu i odnos. Treća osoba je Ivan Marinković - rekao je Uroš.
Žene koje su pomoću plastične hirurgije napravile da budu samo požuda muškarcima. Treća osoba je osoba koja je monstrum, koja ne znam šta ovde nije sve izgovorila.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.