AKTUELNO

Poznati pevač, Haris Džinović, nedavno se razveo od svoje supruge, modne kreatorke Meline Džinović, sa kojom je više od dve decenije bio u ljubavi, a samo jednu u braku.

Melina i Haris su u braku dobili sina Kana i ćerku Đinu, koja je bila u veoma dobrim odnosima s majkom, te ju je i posećivala u domu na Novom Beogradu, a onda je usledio preokret - odnosi su zahladneli i tom prilikom ju je ćerka otpratila sa društvenih mreža, što je dodatno podgrejalo već postojeću sumnju da s njih dve nešto nije u redu.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/djinadzinovic, E-Stock/Nenad Milošević

Ono što je mnoge sada ponovo šokiralo, jeste svakako to da su njih dve izgladile odnose, te i da su ponovo u kontaktku, a onda je Đina zapratila svoju majku Melinu na društvenoj mreži instagram. No, međutim, pomirenja joj očigledno idu od ruke ove godine, te je tako sada pokazala sa kim je još obnovila odnos.

Sudeći po njenom instagram nalogu i storijima koje objavljluje, Đina je odlučila da da drugarici novu šansu, te je tako sada pokazala kako njih dve uživaju zajedno u gradu.

Foto: Instagram.com

- Kafica svakog miri - napisala je Harisova ćerka u opisu fotografije, označivši drugaricu.

Podsetimo, Melina je planirala još jedno dete sa Harisom i otvoreno je govorila o tome da želi još jedno dete pored Kana i Đine.

- Jako to želimo, krivim sebe što sam bila neodlučna, trebalo je da idemo i na treće, što nije isključeno, hoćemo... Deca i porodica su nam smisao života, definitivno, posao i sve ostalo dolazi na broj dva - kazala je pre par godina Melina za "Blic".

Autor: N. Ž.