AKTUELNO

Pevačica Mina Kostić kaže da je više puta bila na ivici bankrota jer su je bivši momci koristili i uzimali joj novac.

Mina tvrdi da je naučila lekciju i da danas nema preterano poverenja u muškarce.

- Tačno je da mi se dešavalo da me momci iskorišćavaju. Izdržavala sam neke, ostajala sam bez novca i bila na samom dnu, ali sam naučila bitne lekcije. Mislim da su nam u životu potrebne neke stvari da nas nauče onome čemu treba i da tako sazrevamo. Verujem da je to sve za neko više dobro. Danas mnogo manje verujem muškarcima, pogotovo od one situacije koja me nedavno zadesila - rekla je pevačica, koja je pre nekoliko meseci bivšeg dečka prijavila jer je navodno maltretirao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Trpela sam psihičko nasilje, ne fizičko, ali je ono nekad mnogo gore. On je takav tip prosto, ljubomoran i ja tu ništa nisam mogla. Jesam ja odmah primetila da je ljubomoran, ali kad sam rešila da raskinem, on je počeo da se izvinjava. Bilo je tu raznih situacija koje su bile vrlo problematične. Ja odem na nastup, on napravi problem. Onda ko me zove, uzima mi telefon i misli da pričam i pišem sa ko zna kime. Naporna jedna priča i drago mi je što sam nekako presekla i završila s tim stvarima. Sada ne sme da mi priđe, da ima bilo kakav kontakt sa mnom. Nisam se tome nadala. Jesam se razočarala, ali to je bio moj izbor. Htela sam na lep način da se raziđemo, ali nije moglo. Niti sam ga prevarila niti sam takva, ali neke stvari se očigledno nisu promenile. Stop nasilju, to je najvažnija poruka koju imam. Apelujem da niko ne sme da ćuti na bilo koji vid nasilja. To je nedopustivo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Inače, Mina je nedavno rekla i da je donele neke neuobičajene odluke.

- Muškarci me više ne zanimaju, samim tim ni s*ks. Došla sam u neki period kada sam se posvetila samo sebi i detetu i ne zanima me šta ko radi. Pitaju me novinari šta mislim o tuđim pesmama i razvodima, a mene to apsolutno ne zanima. Strašno je što se ljudi bave onim što je u tuđem dvorištu.

Autor: N. Ž.