AKTUELNO

Glumica ju je izbacila iz takta.

Danas su se svi očigledno ustremili na Žižu Stojanović, pa je i Snežana Mišković Viktorija u trepezariji počela da viče i traži svoju haljinu nazad od glumice, koju optužila da je ukrala. Žiža se branila verbalno, opravdavala sebe, a Lepi Mića je stao u odbranu najstarije ukućanke i smirivao besnu Viktoriju.

Nemoj da me treatralno sklanjaŠ, ukrala mi je haljinu, tri modrice si mi napravio, ne pravi fejk svađu. Hoćeš da joj priđem i vežem je za nogu sad? Nemoj da praviš dramu, opalio si me, ja ako te opalim, završili smo i ne mešaj se u moje svađe. Što nisi pustio do kraja da vidiš sta hoću? Ovo je moja haljina koju tražim dugo, a šta ona ima, samo tri krpe. Krade sve što joj padne pod ruku - vikala je Viktorija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja to nisam videla da je bilo tu, samo sam sela. Podmetnuli su mi. Sad će da ispadne da je sve njihovo, i da je sve kod mene. Mićo, jedini me ti braniš - tužna je bila Žiža.

Foto: TvPink Printscreen

Žiža, nemoj govoriti da je ono što nije tvoje - tvoje, to nije u redu, sve što je tvoje nema problema. Saberi se, ženo, rekla si da je to tvoje, pa si rekla da je tvoje unuke, pa si rekla da su ti podmetnuli. Nemoj, ženo, da kradeš više - ljut je bio Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Vikorija se ipak nije smirila i krenula je ka pabu da završi šta je imala sa Žižom, ali ju je Mića napao, tako da je nekadašnja predstavnica na takmičenju za pesmu Evrovizije odustala od obračuna:

Narkomanko jedna, droljo narkomanska, m'rš tamo, kurvetino naromanska, da te nisam video više, droljo jedna, m'rš - urlao je Mića.

Kako je svađa izgledala, pogledajte u videu koji sledi:

PROČITAJTE JOŠ: Milan NAPAO ŽIŽU ZBOG KRAĐE, ona digla ruke od svega: Pustite me, ČEKAM DA UMREM! (VIDEO)

J. Č.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Žiža Stojanović

'