AKTUELNO

Milica Mitrović, direktorka zabavnog programa RTV Pink, u ponoć je proslavila rođendan sa porodicom na Azurnoj obali. Naime, danas popodne vlasnik i direktor "Pink Media Group", Željko Mitrović, objavio je kako teku pripreme za veliko slavlje koje je nastupilo povodom rođendana Milice Mitrović.

Poznato je da je Željko više puta govorio da ne bi mogao da ostvari mnoge uspehe da kraj sebe nema ljubav svog života, Milicu koja mu je uvek svojom podrškom, ali i neizmernom ljubavlju davala vetar u leđa. Naime, Željko je na svom Instagram profilu okačio delić atmiosfere u kojoj je pratiocima pokazao kako priprema veliku proslavu povodom rođendana svoje supruge Milice.

Sada, direktorka zabavnog progama TV Pink, Milica Mitrović, na svom instagram profilu objavila je kakvo iznenađenje je dobila od svog supruga, vlasnika i direktora "Pink media group", Željka Mitrovića i njihovih ćerki, Andree i Kristine, koje su dobili iz velike ljubavi i za koje neretko ističu da su njihov ponos i sa kojima provode svoje najradosnije trenutke.

Autor: N. Ž.