AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 22 časa na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon što je Ubavki pozlilo, Svetozar joj govori da je najbolje da se vrati u svoj stan jer tamo ima svoj mir, što razbesni Ubavku. Da li će Ubavka pristati na predlog svog sina da napusti njegov stan?

Foto: TV Pink Printscreen

Uznemirenost vlada među članovima porodice Doder Dora govori Lali, Švrći, Vanji i Jakovu da nakon Balšinog odlaska u zatvor i Kosarinog nestanka, ne zna šta još može da ih snađe. Da li će ostali članovi porodice biti dovoljno pribrani da je uteše?

Foto: TV Pink Printscreen

Kada Tadija kaže Nikolini da treba da se dogovore oko razvoda, Nikolina mu uzvraća udarac i govori mu da bi možda trebalo da se dogovore oko toga kako će on završiti kod Balše u zatvoru. Da li će Tadija ozbiljno shvatiti Nikolinine pretnje?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Svileni govori Balši da iza njegovog hapšenja mogu stajati ili Uglješa ili neka nepoznata sila, na šta mu Balša kaže da možda sve to ima veze sa mafijaškom organizacijom na koju su ga upozorili. Da li će ovo odvesti njihovu istragu u drugi pravac?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Andrija otkriva Zdravku da je saznao da je Balša Doder Stefanov (Gujin) otac, što Zdravka ostavlja u šoku. Njih dvojica ulaze u sukob, a Andrija optužuje Zdravka da je i dalje ljubomoran na Balšu, iako je njegva žena mrtva i ne može da ga prevari sa njim, zbog čega Zdravko nasrće na njega. Kako će se završiti njihov sukob?

Foto: TV Pink Printscreen

Lala zove Teofila i hitno traži njegovu pomoć kako bi što pre pronašli Kosaru. Da li će Teofil uspeti da ispuni zadatak?

Foto: TV Pink Printscreen

Kosaru primaju hitno u bolnicu i konstatuju da je imala moždani udar i da joj je oštećen centar za govor. Da li će se Kosara oporaviti?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 22 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.