AKTUELNO

Zorica Marković iza sebe ima dva braka, a kako je pevačica jednom prilikom pričala, oba muža su joj bila neverna.

Zorica je prepričala kako je svog bivšeg supruga zatekla kako se ljubi sa drugom ženom nakon čega ga je sa mosta gurnula u reku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prvi muž me je prevario samo jednom i nikad više, a drugi više puta, a ja sam jednu prevaru otkrila i tu je bio kraj. Bila je promocija "Mirno spavaj, nano", puca sve. Ja tad dijamantsku ploču izdavala. Ne mogu da kažem da ga ne volim, ali ne mogu da mu oprostim. Tada su sedeli po nekim kafanama i to je bilo skupljanje. Završila se promocija, cveće, pokloni, odlazim kući, a đavo mi ne da mira - prisećala se Zorica.

- Nemir mi neki, gledam ja i reši, se da odem da vidim što ga nema. Upalim auto i dolazim, a on sa nekom plavušom, pijan ko letva, filmski se ljube. I ja priđem i njega po ramenu, pitam ga šta radi to i kažem mu da treba kući, jer ima dete. A ona meni kaže: 'pa šta ima veze, nek spava dete!' Da mi ti spomeneš dete, k*rvetino, i lepo je uhvatim pa preko ogradice od splava u reku. Skoči neko od obezbeđenja i izvdiše je, inače bih ja otišla na doživotnu. Tad sam bacila burmu... On je posle živeo sa njom, imali su i dete, da bi ga ona ostavila posle. Dođe đavo po svoje - pričala je za medije.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Zorica Marković nedavno je progovorila o svom odnosu sa Lepom Lukić.

- Meni Lepa nikad nije bila prijateljica, bila mi je samo idol. Nismo imali vremena da se mi toliko družimo. Istina je da me je razočarala na jednom nastupu kod mene u kafani, ali nema veze, bilo, pa prošlo - rekla je ona za "Republiku".

Autor: N. Ž.