AKTUELNO

Izneo sve detalje!

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, sumirao je za naš portal utiske sa Majinog rođendana. On je otkrio da li je ciljao na Stanislava kada je u čestitci napisao da će otvoriti firmu na Majino ime, pa otkrio cifru koju je potrošio na organizaciju samog rođendana. Zatim je priznao da li mu je drago što je porodica Krofak poslala Maji poklone.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Kako komentarišeš proslavu Majinog rođendan, da li je sve prošlo kako si planirao?

Sve je bilo gala kako i zaslužuje jedna kraljica rijalitija. Ja sam se baš potrudio da to sve bude kako ona zaslužuje a i malo da joj dignem energiju pošto je pala malo psihički.

Stanislavova porodica joj je poslala poklone, da li ti je drago zbog toga?

Naravno da jeste, ja uvek glasam za ljubav, nemam ništa protiv tih ljudi i stvarno mi je da je ona srećna zbog svega toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja nije smela da pročita deo čestitke u kojoj si joj napisao da ćeš da otvoriš firmu na njeno ime, jer smatra da si aludirao na Stanislava? Da li je to tačno?

Ne, ja nisam ni znao da je on to rekao. Maja zaslužuje posle toliko godina rijalitija da ima neki svoj biznis tako da sam zbog toga odlučio da joj otvorim jednu firmu.

Mediji bruje kako si potrošio 2500 evra na organizaciju njenog rođendana, da li je to istina?

I više od toga, bilo je sigurno preko 3000 evra. Samo dekoracija je bila 300 evra, onda torte, pa ketering, svi oni parfemi... To je kad se sve sabere mnogo više.

Foto: Privatna arhiva

Autor: N.Š