AKTUELNO

Odnos na klimavim nogama zbog ljubomore!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa ućesnicima pogleda snimke spletki, kleveta i ogovaranja koje do sada nisu videli. U narednom video klipu Nenad Aleksić Ša se smeje na pominjanje njegovog odnosa sa Draganom Mitar. Miona izludela zbog svega, te ga izvređala žestoko, on smatra da samo traži razlog za raskid.

Ološ najveći, ove stvari govori a šta ja da tako nešto uradim. Šta da kažem sram ga bilo, tad sam ja bila u izolaciji a on se smejao na stare odnose, danas je podsetio gledaoce da gledaju njegov odnos iz zadruge 4 -rekla je Miona.
Ona je mene napušila tada, ovo mi je smešno, nemam šta da kažem sada, ne možete da mi nabacite ništa. Evo šta sam rekao sad -rekao je Ša.
On je meni pre pričao o Dragani Mitar, rekao je da ga je izluđivala, kao smešna izjava a tu se naslađivao. On mi je rekao da kad počne da se smeje to je istina -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo nabacujte mi sada, neka raskine sa mnom, šest meseci me je*e za staru izjavu, ovo je sramota. Ovo je samo izgovor da me odje*e -rekao je Ša.
Eto on stalno govori kako ja tražim razloge za raskid, znači ne mogu da mu zamerim ništa, samo je on uvek žrtva neka -rekla je Miona.
Mislim da je Ša sad u pravu, ona ga samo vređa i koristi izgovor da bi ga ponizila -rekao je Bebica.
To je klošar bezobrazni, stalno sam ja kriva za sve a ne pazi šta radi i priča, već 5 puta priča jedno te isto -dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja