AKTUELNO

Popularna pevačica spremna je da uplovi u bračne vode.

Nakon što ju je emotivni partner Filip Živojinović verio pre dve nedelje u Majamiju, folk pevačica Aleksandra Prijović zakazala je gala svadbu za jun, a pripremama za najsrećniji dan u svom životu se veoma raduje.

- Najviše volela da bude veselo i da se naše porodice i prijatelji lepo provedu. To je ono o čemu ćemo najviše vodit računa, pored toga da sve bude kao iz bajke lepo osmišljeno i zamišljeno. Svadba je zakazana za jun. Volela bih da to bude mešavina jedne moderne svadbe sa nekim lepim tradicionalnim običajima. Kao što znate ni jedna srpska svadba ne može da prođe bez tradicije, a mi ćemo svakako voditi računa da sve ispoštujemo do najmanjih detalja - rekla je Aleksandra, koja još uvek sa Filipom nije razgovarala o predbračnom ugovoru koji sve više mladenaca potpisuje u poslednje vreme.

Foto: Instagram

- Iskreno, o tome uopšte nismo ni pričali ni razmišljali. Biće vremena za takve razgovore sigurno. Nama je trenutno najbitnije da smo zajedno i radujemo se što ćemo našu ljubav ozvaničiti - kaže nasmejana Aleksandra, koja ne smatra da greši jer mlada ulazi u brak.

Foto: Instagram

- Verujem da ne postoji pogrešno vreme za pravu stvar. Ni to što imam 22 godine nije ni šta neobično, ima devojaka koje su se mnogo mlađe udale i imaju srećan brak. Drago mi je da sam tako mlada našla ljubav svog života - priznaje pevačica.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

#Venčanje

#svadba

'