AKTUELNO

Niko ne zna šta je sa njim!

Nemanja Đerić Đekson danas je izrazito nervozan, što su svi ukućani primetili i ne znaju šta se sa njim dešava. Nakon što je završeno suđenje, u spavaćoj sobi je došlo do svađe između Đeksona i Zorane Stefanov, koji nisu štedeli uvrede na račun jedan drugog.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ti nisam kao ove tvoje bičarke, nemoj da mi psuješ majku! Seljačino jedna! Koji si ti klošar! - vikala je Zorana.
Ti si najveća bičarka ovde, je*em ti mater! Nemoj da ti izvučem šamarčinu! Prvi sam te odje*ao majmunko jedna! Ulaziš mi u wc kad sam go, ne mogu! - odbrusio joj je on.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga što su vikali, obezbeđenje je ušlo u sobu kako ne bi došlo do većeg incidenta, a u jednom trenutku je Zorana u suzama otišla u kupatilo, gde nije mogla da prestane da plače. U jednom trenutku ona je rekla da je Đekson ljubomoran jer je njoj Jelena Krunić isplela kikice, te smatra da ga je to uvredilo. Iako je delovalo da će svađa biti gotova, ona se nastavila:

Udario bih je sad, ne bih joj vređao majku! Prekini da se ponašaš tako i da brbljaš jer ne slušaš šta ti pričam! Ti si ista ko i ostali ljudi, govno jedno malo! Ideš za mnom, krenuo sam da spavam, ti ideš za mnom i zvocaš mi - vikao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Ne poznajem te više, ti si završio sa mnom! Prekini da me komentarišeš! Pusti me na miru! Ja bih zamolila sve da ne komentarišu ovu situaciju, ja sama rešavam sve, ja i Đekson više nismo prijatelji i to je to! - rekla je Zorana.

PROČITAJTE JOŠ: KRUNIĆKA IZGORELA ZBOG NJEGOVIH BRUTALNIH UVREDA: Ružna si, dečko ti se neće vratiti jer sam te izblamirao! (VIDEO)

Kako je cela ova svađa izgledala i šta se desilo među njima, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

#Đekson

'