AKTUELNO

Evo šta sve ume folkerka.

Popularna pevačica Dara Bubamara uvek iznenadi svojim izjavama i postupcima ,u šta smo imali prilike da se uverimo nebrojano puta. Da pevačica ume ne samo da peva i svojim izjavama i ponašanjem pravi pravi šou gde god da se nađe, dokaz je fotografija koja se našla na njenom Instagramu.

Foto: Pink.rs

Ona je odlučila da njen foto-album na pomenutoj društvenoj mreži ne sadrži samo fotografije iz restorana, provoda, putovanja i mnogobrojnih nastupa, već i one pomoću kojih je svojim fanovima otkrila kako provodi hladne zimske dane.

Naime, ona je napravila sneška belića baš onakvog kakvog bi svako dete poželelo u svom dvorištu. Dara je ovu figuru od snega ukrasila svim onim elementima bez kojih je ne bismo mogli zamisliti i pobrala sve pohvale svojih pratilaca.

Foto: Pink Media Group

Uprkos brojnim obavezama povodom spektakularnog solističkog koncerta koji će održati  21. aprila u "Štark" areni, folkerka je izdvojila vreme kako bi obradovala svog sina i napravila sneška koji nešto niži od nje same što ga je, nema sumnje, veoma obradovalo.

Foto: Pink Media Group

PROČITAJTE JOŠ: KUTAK ZA BEBU KAO IZ BAJKE! Ovako je Mia uredila sobu za svoju naslednicu! (VIDEO)

J. Č.

#Dara Bubamara

#pevačica

'