AKTUELNO

Bili su nerazdvojni.

Nemanja Đerić Đekson i Vladan Vojnović Vojke dva najbolja druga koja su pre tačno šest meseci zajedno ušla u najgledaniji rijalitiji u regionu "Zadruga", poprilično su se udalji jedan od drugog i našli svako svog saputnika u Beloj kući.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Na pitanje gledalaca, zašto se Đekson ne druži sa Vojketom kad vidi da mu je teško jer mu je on, pored Filipa, jedini koji je tu za njega šta god da zatreba i nikada ga ne bi izdao, on je odgovorio:

Zato što je smarač, brate! Rekao sam mu još ovu nedelju i sledeću ako ga ne dignu, iskuliraću ga. Kad bude posato Vojke, a ne smorke onda ću da se družim sa njim. Za sada on je rijaliti papučar. Smara samo,smarač je. Čovek hoće da ide kući, čeka ga posao i ostale džidžabidže. Gubi lik ovde svašta, mislim i dobija, naravno, ali neću da se družim sa njim jer ću da ga ishajkujem ovde. Neka bleji sa devojkom, hvala.- izjasnio se Đekson.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Vojke je i ovaj put ostao suzdržan i nije komentarisao ni ovu izjavu, već ostao pripojen uz svoju devojku Saru Reljić i tome dokazo da ga ne zanima šta priča njegov prijatelj.

Očito se ova dva druga dobro poznaju tako da komentari i zadirkivanja njima nisu problem i ne stvaraju dodatne tenzije ili svađe.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POBEGAO KADA SE POVELA PRIČA DA JE I RANIJE VARAO KIJU: Sloba nije želeo da sluša izlaganje koleginice! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-snimku:

J. Č.

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Vojke Đans

'