AKTUELNO

Teško mu palo!

Đomla Panamera za vreme "Igre istine" prošle noći izneo je svoja saznanja na račun Marije Ane Smiljanić. Reči koje su izgovorene nisu se svidele kako ovoj ukućanki, tako i njenom dečku Filipu Đukiću.

Foto: RTV Pink

Đukić je saznao da je Marija Ana u negativnom kontekstu pričala o njemu, zbog čega su se posvađali po završetku "Igre istine".

Foto: RTV Pink

Ja sam uveren da si ti tako pričala o meni! Možeš li da pričaš normalno?! Nemoj da mi se bacaš rukama i mlataraš! Kome si još pričala?! Ja znam kada se posvađamo da svašta pričaš o meni! Svaki dan saznam nešto novo! Sada mi je i Matora rekla šta si dodatno pričala. Dobro znaš da sam kod tebe blejao stalno, zbog tvoje ljubomore! Nemoj da se foliraš! Ja ti pričam činjenice, a ti se nerviraš jer nemaš odgovor - rekao je Filip Mariji Ani.

Foto: RTV Pink

Novinarima! Rekla sam da si šljam, da je bio kod mene! Tu rpiču koju svi znaju! Filipe, ja njima (ukućanima) nisam pričala to! Ti si mene pljuvao da sam ja k*rvetina i sve i svašta! Vidim da ti hoćeš da se ponovo svađamo - rekla je Marija Ana.

Foto: RTV Pink

U toku rasprave, Filip je od Marije Ane saznao da joj je Đomla slao čak i svoje intimne fotografije. To je ovog stanara naljutilo do te mere da je počeo da viče na ovu stanarku, koja je na kraju završila u suzama.

Foto: RTV Pink

E pa k*rac ćeš više da pričaš sa mnom! Đomla ti je poslao k*rac! Dođe ovde, drliš se sa njim! Znaš šta radi prava devojka i dama?! Ne može da dovede sebe u situaciju da joj neko šalje k*rac! Da li ti je poslao k*rac kada si bila sa mnom? Znaš kada će neko da te gleda kao damu? Nikad u životu! Ja ne mogu da verujem! - vikao je Filip.

Foto: RTV Pink

Svađa se završila rečima Marije Ane Smiljanić kako Filip Đukić nije kod nje bio svakoga dana u stanu jer je ona ljubomorna, kao i da želi da prekine da razgovara sa ovim zadrugarom. Filip je nakon svega razgovarao sa Janjušem, koji je u isto vreme završio svađu sa Anom Korać.

Autor: S. K.

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

'