AKTUELNO

Veliki šef je imao veoma zanimljiv zadatak za ukućane, ali i to nije bilo dovoljno da se zadrugari slože.

Kao i svakog dana, Veliki šef je na adresu Bele kuće poslao pismo u kojem ih je obavestio da su dobili veoma kreativan i zanimljiv zadatak. Ovog puta trebalo je da se takmiče u limbo plesu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, vaš današnji zadatak je takmičanje u limbo plesu. Svi se spustaju ispod šipke i to tako da nema spuštanja tela na pod. Mića i Miljana će biti zaduženi da drže šipku. Šipka se drži na istoj visini dok svi ne prođu, pa se onda spušta. Svi morate učestvovati u igri, a pobednik je onaj koji ostane poslednji.

Svi ukućani su se obradovali zbog ovoga, pa su jedva čekali da igra počne. Međutim, u toku igre došlo je do žestoke svađe između Jovane Tomić Matore i Milice Dugalić kada joj je Matora rekla da je pala igru, te da može da je napusti nakon čega se Milica mnogo uvredila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam dovoljno para uzela da izađem odavde, bre! Ti brineš za subotu! Nemoj da se praviš pametna! Ti mene vređaš! Ja da doživim da ti koja možeš majka da mi budeš da mi kažeš sve i svašta zato što sam ti rekla da si ispala iz igre, strašno! - povikala je Matora.
Ti nemaš pravo da komentarišeš bilo koga, postoji kontrola koja će to da kaže - odgovorila joj je Milica.
Ali, nemoj ti mene da napušavaš, nikad te nisam uvredila! Da li je ovo vredno da ti izgubiš moje poštovanje? Svaki put kad se tako budeš ponašala biću još gora! - pretila je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ova brutalna svađa se nastavila, a jedna drugoj uputile su niz kritika zbog ponašanja koje je doprinelo ovom haosu koji je prekinuo igru.

Kako je došlo do konflikta i kako se on odvijao pogledajte u nastavku.

K.R.

#Jovana Tomić Matora

#Milica Dugalić

'