AKTUELNO

Susrela se sa svakakvim komentarima na koje se trudila da se ne obazire.

Pevačica Mia Borisavljević, koja je u devetom mesecu trudnoće, sitno broji do porođaja. Ona će se kroz nekoliko dana prvi put ostvariti u ulozi majke i svom partneru Bojanu Grujiću ćerkicu. Dečko joj pruža bezrezervnu podršku, zbog čega je presrećna, ali Bojan, po svemu sudeći, neće prisustvovati porođaju, budući da za tim, kako Mia smatra, nema potrebe.

- Bojan i ja nismo ozbiljno pričali na tu temu, ali sam nekako došla do zaključka da to ni ja ni on ne bismo želeli. Ja bih volela da on bude tu negde ispred i da stražari, a doktori neka rade svoj posao u sali - iskrena je pevačica, koja želi da sve ide svojim tokom, te još nema informacije o tome na koji način će ćerkicu doneti na svet.

- Još ne znamo kako ću se poroditi, carski rez nije zakazan jer za sada nema potrebe, ja verujem svojoj doktorki Slađi i stručnom timu doktora u Narodnog Fronta, tako da za sada ne osećam apsolutno nikakav strah. Ne znam da li je to dobro ili loše. Čak bih volela da porođaj krene nenadano i da se sve brzo izdešava u jurnjavi, da ne bih imala mnogo vremena za razvlačenje po bolnicama i da ne bih bila u raznoraznim situacijama koje žene proživljavaju čekajući danima svoj porođaj - kaže Mia.

Iako je bila presrećna zbog saznanja da će se ostvariti u ulozi majke, Mia priznaje da su je tokom trudnoće pratili brojni negativni komentari na koje se trudila da se ne obazire.

Pa da, dežurni kritičari su mi zamerali i što mi se nije video stomak do osmog meseca i što se nisam mnogo ugojila jer to odmah znači da nikakvu žrtvu nisam podnela kao buduća majka, zamerali su mi i što nastupam, jer je trudnoj ženi, valjda, mesto isključivo u krevetu sa brdom hamburgera i grickalica oko sebe. Zamerali su mi i što obuvam štikle i što sam uopšte ostala trudna sada kad treba da izbacujem album po njihovom mišljenju... Ma, svašta nešto, da vas ne davim. Mnogo su slatki i zanimljivi, šta bih ja bez njih - završava pevačica.

Pink.rs

#Bojan Grujić

#Mia Borisavljević

#Porođaj

#Trudnoća

'