AKTUELNO

Pevačica je rešila da stavi tačku na desetogodišnji brak.

Kao bomba domaćim medijima odjeknula je vest o razvodu srpske pevačice Emine Jahović Sandal i njenog turskog kolege Mustafe Sandala. Iako je prvo Emina demantovala ovu informaciju, odmah sutradan ona je putem Instagrama obavestila javnost o bračnom krahu.

Foto: TV Pink

Naime, Jahovićeva planira da se odseli iz Istanbula nakon sudskog okončanja braka i da se vrati kod majke u Novi Pazar i tu započne novi život.

Kada sudski okonča desetogodišnji brak s Mustafom Sandalom, pop zvezda želi da se preseli u porodičnu kuću, koju je pre nekoliko godina renovirala. Emina hoće da se skloni od torture turskih medija, koji je optužuju da je kriva za razvod s tamošnjim muzičkim superstarom.

Foto: Instagram

Emina se trudi da bude nasmejana uprkos svemu. Njena majka priča da će se vratiti s decom ovde, ali odlaziće redovno u Tursku zbog posla, a i da bi njeni sinovi viđali oca. Ona je ostala u korektnim odnosima s Mustafom, čak se često sastaju po restoranima. Mada, ovaj grad je mali za Eminu. Ona je mnogo napredovala u poslu i mislim da će joj ovde brzo dosaditi - rekao je jedan Eminin komšija iz Novog Pazara.

Domaći i turski mediji pisali su da Mustafa Sandal ne želi tako lako da Emini prepusti starateljstvo nad sinovima Jamanom i Javuzom. Kako će se završiti njihova brakorazvodna parnica, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Emina Jahović

#Razvod

#pevačica

'