AKTUELNO

Majka mu dala vetar u leđa!

Još uvek zakoniti supružnici Slobodan Radanović i Kristina Kockar, gostovali su kod Ognjena Amidžića u emisiji "Ami G show". U toku emisije, voditelj je pustio intervju koji je Slobodan dao neposredno pred ulazak u "Zadrugu", za Televiziju Pink M, a zatim i profil pevača koji je najavio njegov ulazak u ubedljivo najgledaniji rijaliti program.

Foto: TvPink Printscreen

Verovao sam u to, ali kao što sam rekao u životu ništa ne planiram. Sve se dešava spontano. Iskreno, ne znam šta da kažem! Ne kajem se zbog onoga što mi se desilo. Kajem se što je ispalo kao da sam ja nju ponizio, ali mislim da je to dobra stvar koju sam učinio - izjavio je Sloba nakon priloga i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam posle 10 dana rekao Luni da ovo ne mogu da izdržim i da ću to morati da kažem pred svima. Onda je ušla Kija i onda sam posle toga video da su moje emocije jake i da  ne mogu da izdržim. Smatrao sam da moram da znam šta moji roditelji žele. Ispostavilo se da je onda ušla i moja majka, to me poguralo. Dalo mi vetar u leđa, što me ne krive. Ne treba da me podržavaju, samo da me ne krive - nastavio je Radanović.

I Kristina Kockar iznela je svoj stav o prevari koju je doživela od supruga pred kamerama ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa ikada u ovom delu Evrope. Stjuardesa je u nekoliko navrata istakla i da ju je još uvek blam zbog onoga što je načinio čovek koga je jako volela.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo se rastali u velikoj ljubavi. Nisam to očekivala. Odletela sam za Kinu, tamo sam gledala non-stop. I posle desetak dana čujem moje ime, njegovo ime i razvod. Neočekivano mi je bilo. Veliki me je blam i dalje cele situacije. Mi smo jako bliski bili i to mi je najteži deo što treba toga da se odreknem. Upoznala sam tu neku lošu njegovu stranu, koju nisam videla - izjavila je Kristina.

Kako su izgledali prilozi koji su pušenti u emisiji "Ami G show", a u kojima je Slobodan Radanović glavni akter, možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Šta je još Sloba rekao o svojim izjavama pred ulazak u Zadrugu, pogledajte u nastavku:

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'