AKTUELNO

Šta joj je ovo trebalo?!

Sonja Vuksanović, bivša supruga pevača Ace Lukasa, napravila je noćas pravu dramu! Naime, kako se navodi, ona je sa jednom prijateljicom nasrnula na devojku Željka Šašića, koji je takođe Sonjin bivši muž i sa kojim ima ćerku!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Sonja je navodno i saslušana u policiji:

Sve se desilo jako brzo, usledila je kratka rasprava koja je eskalirala u fizički okršaj. Sonja je sa prijateljicom nasrnula na devojku Željka Šašića. Policija je odmah pozvana, a kako smo mogli da zaključimo Sonja je čak i saslušana - otkriva očevidac.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Željko Šašić potvrdio je ove informacije:

Da, tačno je. Policija ima prijavu i neka se ona bavi time. Moja devojka je istraumirana. Nemam pojma zbog čega je došlo do udaraca i sukoba. Zvao sam prijatelje ako imaju kameru da vide šta se desilo. Nije ona prva napala njih i sve je bila banalna situacija. Nije mi jasno kakva je to primena sile i mafijanje. Ko tu glumi mafiju? Nije mi jasno, u šoku sam i zaprepašćen sam. Ne znam šta da vam kažem. Sreća nije bila tuča velika, vec scena, ali nije ni malo prijatno. Čemu to ponašanje vodi? To je više za one koji tim ljudima treba da sude. Sluđen sam ceo dan oko toga - priznaje pevač.

On je dodao da sa bivšom suprugom nema kontakt:

Ne, ona i ja nemamo kontakt odavno. Nažalost nemamo nikakvu komunikaciju. Ne mogu da utičem ni na čije ponašanje. Svi smo odgovorni, punoletni i veliki ljudi. Svako za svoje postupke treba da odgovara. I ja sam odgovarao za svoje. Šta će biti dalje, videćemo - zaključio je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Sonja Vuksanović

#Željko Šašić

'