AKTUELNO

Ova devojčica oseća veću tremu kada gleda sebe u ovom muzičkom takmičenju nego kada izađe na scenu da peva.

Lana Vučenović, trinaestogodišnja devojčica iz Beograda se posle učestvovanja u drugoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" pojavila ponovo u ovoj sezoni na velikoj sceni i stigla do šestog kruga. Ovog petka, milionskom auditorijumu predstaviće se pesmom Ane Okse "Donna Con Te".

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ona ne krije zadovoljstvo zbog povratka u "Pinkove zvezdice" i velikog napretka koji je pokazala.

'Pinkove zvezdice' su za mene jedna velika zabava, druženje i prilika da pokažem šta znam i doguram najdalje što mogu - rekla je na početku Lana.

Ova Beograđanka je do sada dobijala odlične komentare, te je upravo to za nju najbolji momenat u dosadašnjem takmičenju.

Najlepši momenat za mene su komentari žirija, oni najbolji koje sam dobila. I naravno druženje sa ostalim takmičarima - kaže Lana.

Od petog kruga, sve Zvezdice na bini imaju podršku plesača, a u ovom, šestom krugu su sa njima su i plesne grupe.

Kada su plesači sa nama na sceni, to daje publici bolji utisak o našim nastupima. Scena zaista izgleda spektakularno - rekla je Lana.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ova talentovana Beograđanka temeljno sprema svaki svoj nastup i, kako sama kaže, obraća pažnju na sve segmente.

Kada se spremam za nastup obraćam pažnju na apsolutno sve: pevanje, intonaciju, emociju, garderobu, scenski pokret. Sve je to veoma bitno u ovom šou programu - objašnjava Lana.

Iako voli da gleda svoje nastupe, Lana priznaje da je izuzetno nervozna kada dođe red na emisiju u kojoj ona učestvuje.

Nervoznija sam kada gledam svoj nastup nego kada izađem da pevam. Nadam se da će sve biti dobro i da će lepo da izgleda, onako kako sam zamislila, i zbog toga sam nervozna - kaže ova trinaestogodišnja devojčica.

Osim što je Lana zadovoljna svojim učešćem u "Pinkovim zvezdicama", ona nailazi i na veliku podršku svoje okoline.

Svi mi kažu da sam fantastična, da sam bolja nego u prethodnoj sezoni i da samo nastavim da se trudim i radim, i da će sve biti super - rekla je Lana za kraj.

Pored Laninog nastupa, gledaćete nastupe još trinaestoro najtalentovanije dece, zato ne propustite drugu emisiju šestog kruga "Pinkovih zvezdica" u petak 30. marta od 21:45 časova samo na TV Pink!

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Autor: M. Đ.

#Lana Vučenović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'