AKTUELNO

Popularna pevačica rešila je da stavi tačku na desetogodišnji brak.

Jedan od brakova koji nisu uspeli da opstanu na estradi jeste i brak Emine Jahović i Mustafe Sandala. Čim je pevačica i sama potvrdila da se razvodi, počeke su spekulacije oko toga gde će živeti, kako će se prezivati, kome će pripasti deca.

Emina je ranije objavila da će deca biti sa njom i da će živeti u Istanbulu, kao i do sada, a sada je rešila i nedoumicu oko prezimena koje će ubuduće koristiti.

U medijima sam uvek bila Jahović. Čim se završi proces razvoda tako će biti i u svim dokumentima - rekla je Emina.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su u pitanju sinovi Jaman i Javuz, Jahovićeva je rekla da će oni živeti sa njom.

Posle razvoda sinovi ostaju kod mene. Deca su prevazišla Mustafin i moj razvod - otkrila je pevačica.

Inače, Emina Jahović se ovim povodom nedavno oglasila i putem društvenih mreža u želji da stane na put svim spekulacijama i zlim jezicima.

Foto: TV Pink

- Dragi moji fanovi, svi koji me podržavate i volite u ovim teškim trenucima... Želim da vam kažem da sve spekulacije na temu mene, odlaska u Novi Pazar i života tamo, nisu istinite i nisu tačne. Svoj život, kao i pre, nastaviću ovde, baš u Istanbulu, zbog školovanja svoje dece i zbog života na koji sam navikla, a u Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo iz privatnih i, naravno, poslovnih razloga. Na žalost, ja ne mogu da zaustavim sve spekulacije. Mi gledamo zbog naše dece da sve prođe u najboljem mogućem redu i sve će biti kao što je bilo i pre - poručila je pevačica.

Pink.rs

#Emina Jahović

#Razvod

#pevačica

'