AKTUELNO

Poznata voditeljka Televizije Pink nije propustila koncert svog supruga Željka u beogradskom Centru "Sava".

Poznati kantautor Željko Joksimović sinoć je u sklopu svoje koncertne turneje "Dva sveta" održao spektakularni koncert u Centru "Sava"  koji su poštovaoci njegovog muzičkog stvaralaštva ispunili do poslednjeg mesta.

Foto: Pink.rs

Mesto u prvom redu zauzela je voditeljka TV Pink Jovana Joksimović koja je uživala u višečasovnom muzičkom spektaklu i, kao i uvek do sada, pružila podršku svom suprugu.

Foto: E-stock

Lepa voditeljka emisije "Dobro jutro - Jovana & Srđan" za ovu priliku odabrala je efektnu haljinu koja joj je odlično pristajala i duboke crne čizme, čime je još jednom opravdala titulu jedne od najstilizovanijih dama na našoj javnoj sceni. Takođe, adekvatna frizura i šminka su, uz blistavi osmeh, upotpunili njen sjajan izgled koji su svi sinoć komentarisali.

Foto: E-stock

Koncert nisu propustili ni ostali članovi porodice Joksimović - tik do Jovane svoje mesto pronašli su Željkovi roditelji i brat Saša Joksimović, kao i atraktivna Mina, pevačeva ćerka iz prvog braka.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Željkove pesme u izmenjenom, džez aranžmanu, poželeleo je da čuje i glumac Dragan Bjelogrlić koji je došao sa svojom suprugom Majom, a Željkova bliska prijateljica Jelena Tomašević se, sudeći po fotografijama, fantastično provela - ona je pevala i igrala tokom celog koncerta, pa nema sumnje da će na račun svog kolege uputiti brojne komplimente.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Autor: D. Tanasijević

#Centar ''Sava''

#Dragan Bjelogrlić

#Jelena Tomašević

#Jovana Joksimović

#koncert

#pevač

#Željko Joksimović

'