AKTUELNO

Iako to nikada ne čini, rešila je da svoju Instagram galeriju obogati i jednom romantičnom fotografijom sa svojim dragim.

Starleta, rijaliti zvezda i pevačica Stanija Dobrojević godinama unazad svoj ljubavni život krije kao zmija noge. Otkako je raskinula sa Filipom Panajotovićem, sa kojim je uplovila u romansu u rijalitiju "Farma", atraktivna brineta donela je odluku da svoje momke javno ne eksponira, čega se striktno pridržava.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Sve što je ikada rekla jeste da je srećno zaljubljena i da je u njenoj vezi sve u najboljem redu, kao i da će javnost biti obaveštena o tome ko je, zapravo, misteriozni gospodin tek onda kada bude odlučila da se uda za njega. Ipak, nije mogla da čeka do tad, a da ne objavi bar jednu fotografiju s njim, zbog čega je sada iznenadila sve koji je prate na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Poznato je da njene društvene mreže obiluju njenim golišavim fotografijama, kao i da nikada do sada nije objavila fotku sa dečkom, što je učinila sada. Doduše, ne vidi se kako izgleda njen partner, ali nema sumnje da je nežan i romantičan, budući da je lepu Stanu milovao po kosi dok se ona "pućila" i pravila selfije.

Pink.rs

#Stanija Dobrojević

#pevačica

'