AKTUELNO

Sve o događaju koji je uzburkao domaću javnost u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima.

U nedelju 1. aprila na TV Pink vas očekuje novo izdanje najpopularnije emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal" tačno u 14 časova i to nije prvoaprilska šala!

Ovonedeljna priča nedelje je tuča dve poznate dame koja je uzburkala javnost. Sonja Vuksanović se fizički obračunala sa Katarinom Lazić, verenicom njenog bivšeg supruga Željka Šašića, ispred jednog beogradskog restorana. O estradnom napadu koji je šokirao Srbiju za emisiju "Premijera-Vikend specijal" prvi put govori akterka priče i Šašićeva bivša supruga Sonja.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/Printscreen Instagram

Nemanja Vujičić u okviru rubrike "Odakle se sele" ovog puta donosi priču o životu Živorada Žike Nikolića, voditelja "Žikine šarenice", iz rodne Jasikovice. On će otkriti zbog čega je život TV zvezde bio težak, ali ipak srećan. Njegova dela govore o njemu, a Nemanja otkriva kakav je bio život Žike Nikolića, koji će zajedno sa voditeljima Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem gledati rubriku o svom detinjstvu u studiju.

Foto: Promo

Popularnom voditeljskom paru će se na nedeljnoj kafi u studiju pridružiti i pevačica Nikolija Jovanović.

Foto: Pink.rs

Natalitet je poslednjih nedelja tema broj jedan u Srbiji, a ove nedelje je obrađujemo iz ugla domaćih zvezda.

U rubrici "Estradni kviz" gledaoci će videti obračun voditeljskog para jutarnjeg programa TV Pink, "Novo jutro", Dee Đurđević i Predraga Sarape.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ekipu emisije "Premijera-Vikend specijal" i novinarku Katarinu Nikolić u svom domu ugostiće spisateljica Isidora Bjelica, koja će ispričati sve o svom zdravstvenom stanju.

Foto: Instagram

O navodnom pomirenju bivših supružnika Dženifer Aniston i Breda Pita bruji ceo svet, a u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima saznajte da li su zaista rešili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu ili je za sve kriv fotošop.

Apri-li-li čuće se iz našeg studija, a sva iznenađenja nećemo otkriti, zato budite uz "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 1. aprila u 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Bred Pit | Brad Pitt

#Dea Đurđević

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

#Isidora Bjelica

#Katarina Lazić

#Nikolija Jovanović

#Ognjen Nestorović

#Predrag Sarapa

#Premijera-Vikend specijal

#Sonja Vuksanović

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'