AKTUELNO

Savršeno od početka do kraja!

Emma Uvalić deveta je takmičarka po redu u večerašnjoj epizodi Pinkovih zvezdica, a za ovo magično veče, ona je odlučila da otpeva čuvenu pesmu Nine Badrić - "Dat će nam Bog". Čim je zapevala, Goca Tržan je oduševljeno podigla svoju stolicu i sve vreme je podržavala uzvicima "Bravo".

Foto: TvPink Printscreen

Emma je, očekivano, dobila svih pet glasova žirija, koji su imali samo reči hvale za njen nastup.

Foto: TvPink Printscreen

Evo tek sad kad sam ustao vidim koliko se lepo obukla, lepo izgledaš. Razmišljam koliko si se oslobodila, potpuno si porasla u ovom šouu, čekamo nova iznenađenja od tebe. Sve kod tebe je nekako prirodno i dobro i na visokom nivou - rekao je Milan.

Foto: Pink Media Group

Velika razlika u njenim nastupima, izašla je iz svog moda. Još malo se opusti i biće savršeno, daj snage i temperamenta je ga imaš, samo je pod ručnom - savetovao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uživala, bilo je sve pozitivno, lepo i vidim da si ti uživala. Ti si pevačica raskošnog glasa i to svaki put pokazuješ, zato su ovakva iznenađenja pozitivna - bila je oduševljena Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ovo sve divno, prijalo i učima i očima. Nešto je zračilo divno iz tebe. Sve to prirodnije izlazi iz tebe, lagano, lepo, pitko, svaka čast - nije krila Goca svoje oduševljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Emin nastup pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Emma Uvalić

#Pinkove zvezdice

'