AKTUELNO

Ona ima dar!

Osmogodišnja Ljiljana Plavšić ponovo je zasijala na sceni "Pinkovih zvezdica", a ona je večeras odlučila da otpeva mušku pesmu. Naime, ona se predstavila numerom "Kao u snu" Tonija Cetinskog i potpuno oduševila sve.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona je rođena pevačica, ima nerv taj - rekla je Goca dok je Ljiljana pevala, a sasvim očekivano, ona je dobila svih pet glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je apsolutno rođena pevačica. Neverovatno. Ja sam zaljubljena u tebe, pritom, evo koliko se nismo videli, ona je izgubila bebeće obraze, porasla si, ali toliko ima taj pevački nerv, ona zna šta radi na sceni, ona ovako mala ima svoju interpretaciju, imaš dar koji je redak, čuvaj ga i neguj - oduševljena je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uživala, toliko je čarobno, mazila si me po kosi, ne znam kako to da objasnim. Odvela si me na neko bajkovito mesto. Divno si dete, osećam da si jedna dobra dušica. Predivna si - rekla je Jelena koja nije mogla da sakrije ushićenje.

Foto: TvPink Printscreen

Kada bi pola kandidata imalo zrelost koju ona ima i moć da te ubedi u reč, ona svaki put to uradi na sebi svojstven način. Samo napred do pobede - poručio joj je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj fenomenalni nastup malene Ljiljane pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice

'