AKTUELNO

Za portal Pink.rs, voditeljka otkrila šta se tačno dogodilo!

Voditeljka najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruga", Dušica Jakovljević, uplašila je danas svoje fanove kada je objavila na svom Instagram profilu da ima problem sa nogom, tačnije ligamentima, te da joj je pružena medicinska pomoć.

Foto: Printscreen Instagram

Kako se ne bi bavili nagađanjima šta se tačno desilo, portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Dušicom, da bismo proverili o čemu se radi:

Par dana me je bolela noga, stopalo i nisam išla kod lekara, imala sam obaveze, a i nekako sam navikla da sve to dođe i prođe. I čula sam se sa doktorom Mileusnićem, koji je odmah reagovao i rekao da dođem odmah da vidim šta je u pitanju, čak su me i sačekali van radnog vremena. Pregledali su me, odmah su videli da je došlo do pucanja ligamenta i istekla je neka tečnost, ne razumem tačno baš šta je to. Tako da sam imala odmah terapije i provela naredna četiri sata i prestrašno je bilo to, ta mašina koja podseća na hilti mašine za beton, pošto je to jedina stvar koja može te stvari da razbije. Sama terapija traje minut i po i bilo je užasno bolno, i plakala sam i jaukala, na kraju sam od bola počela da se smejem. Sva sreća je to trajalo kratko, mada smo se uplašili da nije nešto slomljeno, pošto nisam mogla jutros da stanem na nogu, ali sva sreća nije. Idem na pregled ponovo da vidimo na koji će način noga biti imobilisana - ispričala je Dušica.

PROČITAJTE JOŠ: Evo šta je Dara rekla nakon natpisa da je ISPALA IZ AUTOMOBILA U POKRETU! (VIDEO)

Ona nam je još otkrila da je ovo neće sprečiti da večeras vodi emisiju "Zadruga - izbacivanje", o čemu je obavestila i svoje fanove na Instagramu, koji su, nema sumnje, sa olakšanjem primili vest da je ipak sve dobro prošlo i da će svoju omiljenu voditeljku gledati i večeras na televiziji Pink, odmah nakon serije "Šifra Despot".

Foto: Printscreen Instagram

Autor: N. Vujčić

#Dušica Jakovljević

'