AKTUELNO

Mlada blogerka otkrila kakvo mišljenje ima o nekadašnjoj drugarici.

Ekipa emisije "Premijera" bila je na jednom događaju gde je između ostalih, bila i Luna Đogani koja je pravila društvo mami Anabeli. I kako je Anastasija Ražnatović nedavno progovorila o njenom i Luninom odnosu, ovoga puta na tu temu pričala je i Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Moj život se ne sastoji od Anastasije i našeg prijateljstva. Družile smo se jako dugo, ja nju stvarno poštujem i cenim i uvek će biti tako. Jednostavno se više ne družimo, ne čujemo se, to su neki naši razlozi - rekla je Luna pred kamerama emisije "Premijera".

Foto: YouTube screenshot

Jednostavno smo prestale da budemo u kontaktu. Ne bih puno da pričam o tome, to je naša stvar, ali sve u svemu - nemam loše mišljenje o Luni i o njenoj porodici. Dugo smo se družile, dugo smo bile nerazdvojne, tako da nemam više šta da kažem na tu temu - rekla je Anastasija nedavno.

O čemu su Luna, ali i Anabela, još govorila, kao i ostale priče iz sveta poznatih, pogledajte u  "Premijeri" u repriznim terminima u 00:00, 11 i 15 časova. Svakog radnog dana od 19 časova očekuje vas nova epizoda najpopularnije emisije o poznatima "Premijera".

Autor: J. V.

#Anastasija Ražnatović

#Luna Đogani

#Svađa

'