AKTUELNO

Obradovala se kada je videla muža i ćerku.

Sinoć je u "Zadruzi" bilo vanredno izbacivanje, a Belu kuću napustila je Saška Karan, nakon što je dobila najviše glasova svojih sada već bivših cimera koji su glasali, ali i najmanje glasova publike, koja je takođe glasala.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Na vratima Bele kuće Miljana Kulić se rasplakala, jer joj je bilo žao što Saška napušta rijaliti program koji obara sve rekorde gledanosti. Kada je stigla u studio, Sašku Karan dočekali su suprug Aleksandar i ćerka Milja.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Moram da kažem Miljaninoj mami da mi je najžalije i da me je duboko u srce dirnula Miljana. Meni je žao zbog nje što plače, ali jaka je ona. Snalažljiva je ona, bez brige za nju - rekla je Saška Miljaninoj majci koja je bila u suzama zbog ćerke.

Marija Kulić, majka trudne Miljane Kulić rasplakala se nakon što je videla da njena ćerka plače, a reči utehe pružila joj je upravo Saška koja se nije pozdravila sa Mikijem, od koga je kako je rekla u nastavku, to očekivala.

Foto: RTV Pink

Sve zavisi od težine svađi. Toliko toga je bilo da ja ne znam šta bih izdvojila. Ne mogu sada da se setim svega. To toliko brzinom ide. Svakog sekunda se dešava nešto novo. Sve tamo što se dešava, sve je interesantno - govorila je Saška o svom boravku u Zadruzi.

Foto: RTV Pink

Saška se zatim dotakla odnosa sa Nadeždom Biljić sa njenom majkom koja je takođe sinoć bila gošća voditeljke Katarine Nikolić, ali je Saška dala i svoj komentar koji se odnosio na komunikaciju Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'