AKTUELNO

Košarkaševa sestra živi u Americi, a po zanimanju je modna kreatorka.

Svi znaju proslavljenog košarkaša Marka Jarića i brazilskog supermodela Adrianu Limu, a o njihovom braku, a zatim i razvodu brujali su kako domaći, tako i svetski mediji. Adriana i Marko su se zvanično razveli u martu ove godine, međutim sestra slavnog sportiste - Tamara Jarić i dalje je u sjajnim odnosima sa bivšom snajkom.

Tamara je modna kreatorka, a živi i radi u Americi. Ona ima 34 godine, a nedavno je izjavila za domaće medije da će Lima uvek biti deo njihove porodice, uprkos svemu.

Ovako Tamara izgleda:

Tamara je pre oko tri meseca proslavila rođendan, a slavlju su prisustvovali bivši supružnici - Adriana i Marko. Limino prisustvo, kao i zajedničke fotografije sa Tamarom potvrđuju to da su njih dve zaista ostale u veoma dobrim odnosima.

Adrijana je deo porodice, ona za nas nije top model, već Markova supruga. Bavimo se istim poslom i njeni saveti o modi mnogo mi znače, ali teme naših razgovora su raznovrsne. Ona je pre svega žena mog brata i osoba koja ga je neizmerno usrećila, tako da je zbog toga svi mnogo volimo i poštujemo - rekla je Tamara pšre razvoda slavnog para, ali je i nakon njihovog razlaza ostala bliska sa bivšom snajkom, a svoje bratanice - Sijenu i Valentinu neizmerno voli.

Autor: M. K.

#Adriana Lima

#Košarkaš

#Manekenka

#Marko Jarić

#Tamara Jarić

'