AKTUELNO

Ovaj takmičar doveo je atmosferu do usijanja.

Petar Bulatović iz Podgorice predstavio se pesmom "Bezobrazno su zelene" od Željka Samardžića. Članovi stručnog žirija počeli su da đuskaju već na samom početku pesme, ali su njegovo pevanje ocenili trojkom.

Foto: TvPink Printscreen

Da smo na nekom veselju ja bih sigurno ustala da igram jer imaš baš dobar "gruv" za ovu pesmu. Ali pošto smo u takmičenju, moramo da gledamo neke druge stvari. Nije bilo dobro intonativno, bilo je i falševa. Ali ja verujem da u baražu za tebe nema zime i da svakako ideš dalje - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos tome što je publika bila na nogama, ali mi pesma nije bila za njega niti za ovaj šou. To mi je pokvarilo utisak. Ali ne on, ne njegovo pevanje, već sam odabir pesme. Ne znam zašto, ali nije mi on u tom filmu - prokomentarisao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ocenjivaćemo i lepotu i to kako je publika reagovala, tu slobodu, sada više nego u prethodnim interpretacijama. Ja mislim da ti nisi neko ko može da stane rame uz rame sa nekim jakim pevačima ovde, jer ti još uvek glas nije došao na svoje. Dok se to ne iskristališe, mislim da ti možeš da dolaziš ovde i pokazuješ nam nešto osim pevanja. Osim ako se radi o baladama, u baladama si bio dobar - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

'