AKTUELNO

Očekuje vas još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Amidži šou",

Najbolja zabava gledaoce TV Pink po dobrom, starom običaju očekuje u emisiji "Amidži šou" u utorak 10. aprila od 22:45 časova.

Posle uspeha "Zadrugovizije" i zbog ogromnog interesovanja gledalaca večeras će biti održana "Zadrugovizija 2 - Imitacije", a voditelj će, kao i prethodnog puta, biti Ognjen Amidžić, dok će se u žiriju naći i novinari.

Foto: TV Pink

Kao nagradu, večerašnji pobednici dobiće gostovanje u jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink "Amidži šouu", koja se prikazuje već deset sezona.

Foto: Pink.rs

Pobednici će otkriti sve o dešavanjima u najpopularnijem rijalitiju svih vremena, a kako će se Zadrugari snaći u izazovima i kakav im je mali pakao pripremio Ognjen, gledaoci će saznati u emisiji "Amidži šou".

Osim pobednika "Zadrugovizije", Ognjen će ugostiti Šaka Polumentu, a sa kim će se pevač sresti prvi put posle seks-skandala, gledaoci će videti uživo u emisiji "Amidži šou".

Foto: Pink.rs

Šako i momci iz "Leksington" benda po prvi put će u studiju emisije "Amidži šou" izvesti novu duetsku pesmu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ne propustite novo izdanje emisije "Amidži šou" u utorak 10. aprila u 22:45 časova samo na TV Pink - jer kod nas važi pravilo "Svi za druga, Zadruga za sve"!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Lexington bend

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#Zadrugovizija

#emisija

#Šako Polumenta

'