AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Jedna od najpopularnijih voditeljki na ovim prostorima, Sanja Marinković, već 17. godina vodi emisiju "Magazin In" koja se emituje na televiziji Pink, a čini se da se sa godinama ona ne menja. Mnogi su to pripisali estetskoj hirurgiji, ali voditeljka tvrdi da to nije slučaj.

Naime, iako je nedavno proslavila svoj 44. rođendan, Sanja izgleda znatno mlađe, a sada je otkrila i šta je zaslužno za to:

Pitaju me gde se operišem, a nikada ništa kada je reč o estetskoj hirurgiji i plastičnim operacijama nisam uradila. Idem redovno na kozmetičke tretmane, koji meni pomažu da otklonim površinske bore, tako da ih nemam. Nemam implantate u ustima, nisam radila kapke, što ne znači da jednog dana možda neću, ali sada ne - rekla je voditeljka.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO ZA PINK.RS: Rastu i Anu Nikolić POKRAO najbliži saradnik, reper u ŠOKU - VEROVAO SAM LAŽNIM LJUDIMA! (FOTO)

Nova epizoda emisije "Magazin In" očekuje vas ove subote, a šta će Sanjini gosti ovog puta otkriti, saznaćete 14. aprila od 17 časova samo na televiziji Pink.

Autor: Pink.rs

#Plastične operacije

#Sanja Marinković

'