AKTUELNO

Nije odolela da se ne našali na njegov račun.

Ognjen Amidžić, jedan od najpopularnijih TV voditelja u Srbiji, već godinama unazad prepoznatljiv je po svom jedinstvenom imidžu, bradi i frizuri, a nekada davno izgledao je znatno drugačije, o čemu svedoči njegova fotografija iz detinjstva na kojoj bi ga malo ko u prvi mah prepoznao.

Foto: Ivan Dobričić

Voditelj "Zadruge" i autorske emisije "Amidži šou" prisetio se perioda kada je pohađao Osnovnu školu "Milena Kosovac" u Šapcu, što je, kako je više puta isticao, bio jedan od najlepših perioda u njegovom životu, i objavio crno-belu fotografiju iz vremena kada je bio osnovac.

- Ja u osnovnoj. Pa, šta reći? - bilo je sve što je napisao Ognjen u opisu fotografije koja je privukla ogromnu pažnju njegovih pratilaca na Fejsbuku, pa tako i njegove koleginice Marijane Mićić, voditeljke "Pinkovih zvezdica", koja je iskoristila priliku da se našali na račun svog dugogodišnjeg prijatelja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

A... Zato te nisu vodili na ekskurzije? - našalila se Marijana, čiji je komentar nasmejao i Ognjena i njegove prijatelje na Fejsbuku.

D. T.

#Amidži Šou

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#voditelj

'