AKTUELNO

Nakon što je videla Kijine suze, Lunina mama šokirala izjavom.

Anabela Atijas prethodne večeri je gostovala u studiju televizije Pink jer je njena ćerka, Luna Đogani, bila nominovana za izbacivanje iz Zadruge. Ovom prilikom, Anabela je prokomentarisala sve situacije koje su obeležile prethodnu nedelju.

Foto: TvPink Printscreen

Lunina mama dala je svoje viđenje potpunog sloma koji je doživela Kristina Kija Kockar nakon što joj je Sloba Radanović rekao da nije tužna koliko je drugi predstavljaju.

Ona (Kija) je meni lično rekla da on (Sloba) mora da uđe u rijaliti, da se ne pravi oženjen, da se drži Lune. "Neka piše u novinama da su Luna i Sloba u vezi, mi znamo da nisu" pričala je, ništa joj nije smetalo samo da on ostane što duže i osvoji nagradu a sad odjednom plače. Gurnula ga je drugoj u ruke. Posle svega ovoga, ja navijam da se njih dvoje pomire, molim vas na silu vratite čoveka ženi. Žena sam, ja sebi ovo ne bi dozvolila, bar malo dostojanstva da ima - govorila je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Sloba je pred milionskim auditorijumom prevario svoju spurugu Kiju sa Lunom a nakon toga, Kockareva im se pridružila u Beloj kući. Od tog trenutka, njihova porodična drama dobija mnogo šire razmere što publika i obožavaoci Zaduge prate iz dana u dan u sve većem broju.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: OD VEČERAS NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Evo ko je zauvek napustio Zadrugu! (VIDEO)

Kompletnu Anabelinu izjavu iz studija, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'