AKTUELNO

Dizajnerka je spakovala kofere i sa svojim suprugom otišla daleko od Srbije.

Pre više od mesec dana domaću javnost potresao je skandal u čijem su se središtu našle dizajnerka Elena Karaman Karić i pevačica Marija Šerifović.

Navodno, prema informacijama koje su se pojavile u medijima, Elena i Marija bile su nekoliko meseci u strastvenoj emotivnoj vezi na koju su morale da stave tačku onog trenutka kada je čitav Balkan za nju i saznao, što im je veoma teško palo. One do sada nisu demantovale pomenute navode, što je pokrenulo još veće glasine da su priče o njihovoj vezi zaista istinite.

Mnogobrojni medijski natpisi i interesovanje javnosti narušilo je mir pop pevačice, ali i porodice Karić, zbog čega je Elena rešila da nakratko napusti Srbiju.

Ona je sa svojim suprugom Jugoslavom otputovala na Bali, gde se fotografisala i svoje pratioce na Instagramu obavestila o svojoj trenutnoj lokaciju.

Kada pratim svoje srce, probudim se na Baliju - napisala je dizajnerka u opisu fotografije koju je objavila na svom nalogu na Instagramu.

Nema sumnje da će supružnici uživati na ovom zanimljivom putovanju koje će učiniti da bar na neko vreme zaborave skandal zbog kojih su nedeljama unazad punili novinske stupce.

Autor: D. Tanasijević

#Elena Karaman Karić

#Marija Šerifović

#Seks

#Skandal

#pevačica

'