AKTUELNO

Svađa je prouzrokovala još dublji rascep između njih dvoje.

Svađa koja je započeta u ranim jutarnjim časovima između Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića zbog toga što je ona izjavila da ga je vozila u bolnicu zbog korišćenja psihoaktivnih supstanci jer mu je pozlilo, dobila je svoj nastavak kada je ta informacija došla do njega. Ona je to uporno odbijala da prizna pod izgovorom da se ne seća šta je tačno rekla.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Marija Ana bila u kupatilu kako bi se umila, obrisala suze i uspela da se pribere zbog stresa, Filip je vršio nuždu u dvorištu, a potom nije oprao ruke već samo tako otišao u krevet.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica je zbog žustre rasprave sa Filipom odlučila da spavaju razdvojeno i to mu saopštila, što je dovelo do novih razmirica.

Foto: Printscreen Youtube

Leći ću u krevet pored tebe, ovde mi je hladno. Krevet do kreveta, razdvojićemo ih, molim te. Pitam te hoćeš li tako, meni je sasvim svejedno. Nije mi svejedno jer mi je hladno ovde. Je l' može tako? Je l' mogu da razdvojim krevet i da legnem lepo u svoj krevet ili ćeš me smarati, jer ja neću da imam ništa sa tobom - upitala ga je ljutito Marija Ana.
Ti nećeš sa mnom, ti si sad kao neka riba? - Počeo je da besni Filip.
Ne, ja nisam riba, ja sam glupača bez dostojanstva, bez ponosa, bez ičega. Da, to sam ja - dodala je Smiljanićka.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je ostala dosledna svojim rečim i raspremila krevet pored Filipovog, odmakla ga i tako su ostali da spavaju.

Pročitajte još: ZA DLAKU IZBEGNUT FIZIČKI SUKOB: Sanja i Marija Ana se žestoko posvađale a onda je Matora PLJUNULA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'