AKTUELNO

Brutalno prebijanje Nataše Bekvalac izazvalo je ogorčenost među pevačicinim koleginicama koje su najoštrije osudile ono što je svojoj supruzi uradio Luka.

Veliku pometnju u domaćoj javnosti izazvala je vest da je popularna pevačicica Nataša Bekvalac brutalno pretučena od strane supruga Luke Lazukića. Mnoge Natašine koleginice uputile su javno podršku pevačici, a sada je to putem portala Pink.rs učinila i Andreana Čekić.

Foto: TvPink Printscreen

- Čula sam da je brutalno pretučena, za to da ju je Luka optužio za lažno prijavljivanje nisam čula. Svaku vrstu nasilja treba osuditi, a nasilnike krivično goniti na sudu, tu nema dileme - rekla je Andreana za Pink.rs o brutalnom prebijanju koleginice.

PROČITAJTE JOŠ: ZGROŽENA ZBOG PREBIJANJA BEKVALČEVE! Oglasila se i Nikolina Kovač: Osuđujem svaku vrstu nasilja, svaka čast Nataši na hrabrosti!

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Nataša i Luka danas je trebalo da se sretnu u njenom stanu na Dedinju kako bi on pokupio svoje stvari, međutim Lazukić se nije pojavio. On je poslao kombi za selidbe kojim su prevezene sve njegove stvari koje je Nataša spakovala i izbacila iz svog stana.

Autor: M. K.

#Andreana Čekić

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'