AKTUELNO

Dragoljub kaže da se sa Lazukićem neće sresti slučajno.

Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub otkriva šta mu je ćerka rekla kada mu je pretučena pala u zagrljaj, nakon što ju je napao suprug Luka Lazukić. On tvrdi da je Luka profesionalni žigolo i manipulator koji je njegovoj ćerki napravio dete jer mu je ono bilo sredstvo da pridobije Natašine materijalne stvari. Dragoljub otvoreno priča i zašto je Nataša ćutala kada je saznala sve o Luki, ali i šta će mu on reći kada ga pozove da razgovaraju oči u oči.

- Velika je sreća i za mene i za njega što on nije bio tu kada sam došao u Beograd - počinje svoju priču Bekvalac, misleći na još uvek zakonitog zeta Luku Lazukića, koji je pretukao njegovu ćerku.

Dragoljub kaže da se sa Lazukićem neće sresti slučajno.

Foto: Beta, E-Stock, Tanjug

- Ja ću ga zvati da se sretnemo. Neću dozvoliti da dođe do susreta gde neću moći da garantujem za svoje ponašanje. Te emocije iz mene ne mogu nestati kada znam kakav je monstrum unakazio moje dete. Ja ću ga zvati, kao što sam ga zvao pre godinu dana da se vidimo, pogledamo u oči i gde ću ja biti u stanju da kontrolišem sebe. Potrudiću se da dođe do tog susreta. Nadam se da će on imati hrabrosti da izađe pred mene, a mislim da hoće, iz straha da ne izgubi tako javno poraz. Spreman sam i na televiziji da pričam sa njim i da se gledamo u oči i da se vide njegova i moja istina. Da mi pokaže te apartmane na Ibici i u Grčkoj, da ga pitam šta znači to što je pričao „Nataša, prevedi salaš na mene da mogu da ulažem u njega“, „Nataša, taj stan treba da prodamo, moja firma da ga kupi pa ćemo imati pare i stan“ - kaže Dragoljub.

- Zašto me je slagao? Dogovorili smo se na početku, a on mi je rekao: „Ne, Beki, ja na nju da dignem ruku“ i pitao bih ga šta to treba da uradi mlada mama da bi doživela to što je Nataša doživela. Šta ga je toliko povredilo da digne ruku na majku svog deteta.

Dragoljub se priseća i trenutka kada mu je mlađa ćerka Kristina javila da je Nataša pretučena i kada je sa suprugom krenuo put Beograda.

Foto: Youtube/Treće poluvreme

- Samo mi je u mislima bilo kako je moja ćerka i ništa drugo mi nije padalo na pamet. Kada sam ušao u stan, ona je uz zagrljaj i plač počela da mi priča. Rekla mi je kako sam bio u pravu sve što sam govorio o njemu, kako je ona isto to saznala, ali nije imala hrabrosti, ne hrabrosti, ona je hrabra žena, nego nije imala želju i volju da mene razočara u tom nekom mom stanju. Nije htela u javnost da izađe sa tim da je, evo, i treći put pogrešila... nije htela da da toj jednoj vrsti ljudi hranu za uživanje u tuđoj muci. Možda bi sramota umesto hrabrosti ipak bila prava reč – priča vidno potresen.

Bekvalac kaže da je o Luki čuo mnoge loše priče i da je Natašu upozorio na to.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/e-stock Miloš Rafailović

- Ja sam od prvog momenta kad su počeli da se zabavljaju, kasnije i uzeli, spoznao tog čoveka i njegove namere i video da je to čovek koji je profesionalac u svom poslu, poslu zavođenja žena. I očekivao sam, pogotovo što sam video da je moja Nataša zaljubljena, da može doći do problema, jer je ona ušla srcem u sve to, a on interesom, to odgovorno tvrdim. Znam ko je on, šta je on i čime se bavi, koje su mu profesije i kakav ga glas bije. To sam pokušao i Nataši da kažem, a ona mi je rekla: „Pa tata, i za mene se priča svašta, a to nije istina“ i ja znam da nije - rekao je pevačicin otac.

Autor: Pink.rs

#Dragoljub Bekvalac

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'