AKTUELNO

Sportista, koji je rešio da o svom zdravstvenom problemu javno govori, redovno je svoje fanove obaveštavao putem društvenih mreža o čitavom procesu borbe,

Učesnik sedme sezone najpopularnijeg rijalitija u regionu "Farma", bodibilder Stefan Despotović Despot, operisao je tumor na mozgu pre nešto više od dve nedelje u Banjaluci, a sada se uspešno oporavlja.

Pre nekoliko dana, Despot je rekao kako ga očekuje još jedan zahvat, zbog čega je odložen njegov povratak u Beograd.

Došlo je do nekih pomeranja planova i povratka za Beograd. Doktor hoće da se uveri da je sve to kako treba. Pošto je rupa velika, ostalo je neke sukrvice, pa će danas da mi probuše malu rupu na glavi da izvade tu krv. Onda ćemo da vidimo šta dalje - rekao je tada Despot.

Sportista, koji je rešio da o svom zdravstvenom problemu javno govori, redovno je svoje fanove obaveštavao putem društvenih mreža o čitavom procesu borbe, te je i sada, nakon operacije, rešio da se na ovaj način obrati.

Evo me u previjalištu, ovde je dobar signal i ovde inače ne bi trebalo da snimam ali pošto sam se ja ovde odomaćio oni me puštaju - počeo je Despot sa suzama u očima.
Konačno sam u pantalonama i idem da prošetam malo napolje. Danas kad su mi rekli da idem kući, sad sam se još i smirio, ali to su bile suze radosnice ceo dan - rekao je sportista.

Uz Despota su sve vreme bili članovi porodice, njegova verenica Mirna Košanin, kao i njegovi prijatelji sa imanja u Lisoviću, koji su dali sve od sebe da prikupe dovoljno novca za operaciju u Banjaluci.

Autor: M. Đurović

#Farma

#Farma 7

#Stefan Despotović Despot

'