AKTUELNO

Aktuelni učesnik "Zadruge" Marko Miljković i Ena Popov prvi su ljubavni par koji je imao s*ks pred kamerama.

Voditeljka i pevačica Ena Popov, pažnju javnosti privukla je pre 12 godina kada je imala emotivnu romansu sa aktuelnim učesnikom "Zadruge", Marko Miljkovićem. Njihova veza trajala je duži vremenski rok, a oni su bili prvi ljubavni par koji je imao vrele akcije pred kamerama.

Foto: Instagram

Poslednjih dana imali smo priliku da pročitamo Enin navodni komentar za Marka Miljkovića, koji trenutno u "Zadruzi" vodi bitku sa trudnim Miljanom Kulić, sa kojom se često svađa.

Foto: TvPink Printscreen

U izjavi Ena kaže kako se tada zaljubila u Marka Miljkovića, da je imala samo 19 godina i da se samo ponašala u skladu sa svojim osećanjima, zbog čega je redovno razmenjivala nežnosti pred milionima ljudi sa ovim aktulenim zadrugarom, koji je tri godine stariji od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs, kontaktirala je Enu Popov, a ona nam je tom prilikom rekla kako poslednjih aprilskih dana menja adresu stanovanja, jer se seli u novi stan, međutim o Marku nije želela da priča.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Nisam sagovornik za tu temu, nemam potrebu nikom da se pravdam. Neka svako veruje u ono u šta želi. Tako da, eto, to bi bio moj prvi i poslednji komentar u vezi sa ovom temom - rekla je Ena Popov za Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: Evo kako izgleda DEVOJKA sa kojom je Sloba FLERTOVAO, a potom je NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO! (FOTO+VIDEO)

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ena Popov danas je udata i majka je dvoje dece, da neke uspomene ne blede govori i činjenica da je Marko Miljković pre nekoliko meseci, razgovarajući sa zadrugarima u dvorištu, komentarisao upravo ovu svoju bivšu devojku.

Ja nikada nisam dozvolio nekome da mi se umeša u vezu, pogotovu ne u rijalitiju, a imao sam dve veze u rijalitiju - govorio je Marko Miljković tada o Eni Popov.

U donjem video-prilogu možete se prisetiti kako je izgledala ova situacija.

Autor: S. Kuvekalović

#Ena Popov

#Marko Miljković

'