AKTUELNO

Članovi žirija ''Pinkovih zvezdica'' ponovo se našao u nezavidnoj situaciji zbog brojnih talentovanih kandidata.

U osmoj grupi koja se večeras bori za treći krug „Pinkovih zvezdica“ jesu Laura Tomas koja je otpevala pesmu „Cheap Thrills“ koju izvodi Sia, Novak Đorđević koji je Čolinom pesmom „Pjevam danju, pjevam noću“ oduševio žiri i publiku, kao i Mila Stamenović koja je emotivnom izvedbom Džibonijeve „Tempere“ raznežila mnoge.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Svo troje su se dopali članovima žirija, a onda je Sergej Ćetković otkrio zbog čega je godinama odbijao pozive za žiriranje u muzičkim takmičenjima.

Foto: Printscreen

Ovo je jedan od razloga zbog kojeg dugo nisam hteo da budem član nijednog žirija jer dođeš u situaciju kada moraš da budeš oprezan – rekao je Ćetković, dok se Goca Tržan požalila zbog toga što joj je bilo teško da donese ispravnu odluku.

Foto: Printscreen

Nama ovog trenutka uopšte nije zabavno. Svo troje su mi bili super, koga god da izaberete meni je OK – rekla je pevačica, a sa njom su i ostali članovi žirija bili saglasni.

Na kraju su, ipak, odlučili da će konačnu odluku saopštiti na samom kraju emisije i da se u ovom trenutku niko direktno ne plasira u narednu fazu takmičenja.

Autor: D. Tanasijević

#Pinkove zvezdice

'